top of page
Sky
SP-Systems Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että SP-Systems Oy on saavuttanut Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, mikä on merkittävä tunnustus taloudellisesta vakavaraisuudestamme ja luotettavuudestamme.

 

Tämä arvostettu sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat pysyneet yhtäjaksoisesti vähintään kolme vuotta Suomen Asiakastiedon korkeimmassa luottoluokituksessa – saavutuksen, jonka täyttää vain noin 3 prosenttia suomalaisista yrityksistä.

Platina-sertifikaatti on vahva todiste siitä, että olemme johdonmukaisesti ylläpitäneet erinomaisia taloudellisia tunnuslukuja, positiivisia taustatietoja ja hyvää maksukäyttäytymistä. Nämä ovat perusta luottoluokituksemme menestykselle ja ne osoittavat sitoutumisemme taloudelliseen vastuullisuuteen ja liiketoiminnan kestävyyteen.

Sertifikaatti on tärkeä signaali asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme siitä, että SP-Systems Oy on pitkäaikaisesti luotettava ja vakaa kumppani, erityisesti IT-alalla, jossa taloudellinen luotettavuus on keskeinen tekijä kestävien yhteistyösuhteiden rakentamisessa.

Jatkamme työskentelyä sen eteen, että voimme tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luotettavuutta ja vakautta, johon he ovat tottuneet. Kiitämme kaikkia sidosryhmiämme tuesta ja luottamuksesta, jonka ansiosta tämä saavutus on mahdollinen.

bottom of page